Welkom!

 Geachte bezoeker

 

Op deze site vindt u alle informatie over de Vollenhovense bollen 

 Jan Steen, De Goede Hoop, Vrouwe Klazina

en de Vrouwe Fortuna  en hun huurmogelijkheden.

 

Vier prachtige Vollenhovense Bollen compleet ingericht voor een geweldige vakantie of een weekendje weg. 

 

De Bollen hebben miv 2017een ligplaats gevonden in jachthaven Lunegat aan de voet van het Lauwersmeer.  In 1,5 uur vaart u naar de zeesluis te Lauwersoog en binnen het uur ligt u midden in Dokkum. De bemanning kan in die prachtige tocht naar de zeesluis mooi even onthaasten en aan het schip wennen. Tussen 14.00 en 17.00 uur liggen de Bollen voor u klaar en kunt u gaan genieten van de rust en de ruimte op het prachtige (Oostelijk) Wad, droogvallend op de platen of eilandhoppend richting het IJsselmeer en binnendoor terug via de Friese meren, Leeuwarden en Dokkum. Of gaat u toch liever richting Noordpolderzijl en het Duitse Wad en dan eventueel bij Delfzijl naar binnen en via Groningen en Zoutkamp terug?

 

Waar u ook voor kiest, zwervend met de wind mee of regelrecht naar Schiermonnikoog, de schepen liggen er klaar voor. Zelfs een weekend voelt al als een week vakantie! En van de zeesluis naar Schier is slechts 1 uurtje varen!

Wist u overigens dat vele van onze gasten al meerdere jaren één van onze schepen huren en een enkele zelfs al het 10-jarig jubileum heeft  gevierd?

 

Inmiddels verhuur ik alweer 14 jaar mijn

Vollenhovense Bollen voor een fantastische zeilvakantie op het

Wad of op de Friese Meren.

 Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen via

 

T. 0031 (0) 6-212 77 940

huureenplatbodem@gmail.com

 

KvK Groningen:63041693

 

Ik sta u graag te woord!

 

Met vriendelijke groet,

Cor Feijen.